A MARNYS® MagVital Forte három magnéziumforrás exkluzív kombinációja : magnézium-citrát, magnézium-szulfát és magnézium-pidolát, amely magas biológiai hozzáférhetőséget és nagy mennyiségű elemi magnéziumot biztosít többforrású liposzóma-összetételének köszönhetően .
A MARNYS® MagVital Forte segíti a csont-izomzat teljesítményét felnőtteknél.
Étrend-kiegészítő azok számára, akik napi tevékenységükből vagy életkorukból adódóan meg akarják őrizni csont- és izomrendszeri kapacitásukat , és akik a folyékony biológiailag hasznosítható készítményeket részesítik előnyben, hogy biztosítsák a jó tolerálhatóságú magnéziumsók optimális szintjét .
Mire jó a magnézium?
A MARNYS® MagVital Forte és több forrásból álló liposzómális készítménye a következő tulajdonságokkal rendelkezik :
- A liposzómás magnéziumsók elegendő mennyiséget biztosítanak ebből az ásványból, mivel:
- Citrát: szerves természetű, jól oldódik és biológiailag hasznosul.
- Pidolát: a magnézium egy aminosavhoz kötött szerves formája, amely a magnézium felszívódásának és megtartásának hatékony módja.
- Szulfát: ez egy szervetlen só, és egyike azon sóknak, amelyek a legtöbb elemi magnéziumot biztosítják.
- A magnéziumsók és a liposzómák összekapcsolása növeli a biohasznosulást, mivel a foszfolipidek (amelyek természetesen megtalálhatók az epében és a gyomor-bél traktus nyálkahártyájában) hozzájárulnak az emésztéshez és javítják a tápanyagok felszívódását, mivel védőgátként működnek a gyomorsavval és az emésztőenzimekkel szemben.
- Jól tolerálható.
- A magnézium hozzájárul a normál izomműködéshez és a csontok fenntartásához (EFSA).
- Hozzájárul a szervezet elektrolit-egyensúlyához (EFSA).
- A magnézium hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, valamint a fáradtság csökkentéséhez (EFSA).
Mi a magnézium?
A magnézium a szervezetünkben megtalálható ásványi anyag. Egy felnőtt ember szervezetében 25 g magnézium található, amelynek 35%-a az izom- és lágyszövetekben, a fennmaradó 65% pedig a csontszövetekben található.
A magnézium több, mint 300 enzimatikus reakcióban játszik szerepet, és többek között részt vesz az energiaanyagcserében, a fehérjeszintézisben és az izomösszehúzódásban. A magnézium a nátriummal, káliummal és kalciummal való társulása révén szorosan részt vesz a sejtek elektrolitegyensúlyának fenntartásában.
A legtöbb zöld színű zöldség, hüvelyes magvak, borsó, bab és diófélék gazdagok magnéziumban, csakúgy, mint egyes tenger gyümölcsei, fűszerek és a szójaliszt is.
Mik azok a liposzómák?
A liposzómák mikroszkopikus, üreges, gömb alakú hólyagocskák, amelyek két réteg lipidből (zsírsavakból) állnak.
A liposzómák fő alkotóelemei a foszfolipidek, amelyeknek az az egyedülálló tulajdonságuk, hogy egy zsírban oldódó és egy vízben oldódó oldaluk van. A foszfolipidek így képesek például az önzáródásra vizes közegben, ami kiváló hordozórendszerré teszi őket. Ez különböző területeken, például az élelmiszeriparban, a kozmetikában és a gyógyszeriparban is jól kihasználható jellemzőjük.
VÁZIZOMZAT TELJESÍTMÉNY MAGNÉZIUM: CITRÁT, PIDOLÁT ÉS SZULFÁT
;
Megéri regisztrálnia!
Regisztráció esetén minden vásárlása után hűségpontokat kap. További részletekért klikk ide!